Dneska si tak trochu pluju proti proudu. Že začal advent jsem samozřejmě zaregistrovala.... Ale když já se prostě zasekla ještě v podzimu! Nastaly totiž ty podivně šedivé dny bez slunce - a mě zcela opustila vůle. Když slunce nesvítí, prostě nefunguju. Jsem ostuda, stydím se a čestný pionýrský, že už od zítra to budu brát vážně! A vezmu na vědomí, že se vánoce doopravdy blíží! Ale předtím si ještě spolu s vámi uvařím něco, co mě trochu postaví na nohy i bez slunce.
O téhle polévce by se dalo říct, že je dobře vypečená. Je vhodná pro všechny česnekožravce a milovníky plné chuti této voňavé zeleniny. Je trochu otřepané napsat, že kdyby ji jen koutkem oka zahlédl hrabě Dracula, zabouchl by za sebou s velkým rachotem víko své rakve a už nikdy by je nedklopil, nicméně určitě by tomu tak bylo. Pche, stroužek česneku... Pořádný česnekový věnec, dejte ho sem, já ho hodím do trouby a upeču s kapkou olivového oleje, přihodím k pečeným bramborách... Umíchám majonézu s česnekem a sýrem, jak se zpívá v jedné mojí oblíbené písničce...
Oukej, uhodli jste. Česnek je další moje láska, můj oblíbenec, dokážu ho zbaštit ve všech možných úpravách - a tak jsem velice pookřála, když jsem narazila na tuhle skvělou a vypečenou česnekajdu. Sem s ní!
Česnek je ale kromě výborné chuti také přírodní antibiotikum a zásobárna látek působích preventivně proti všelijakým neviditelným potvorám chystajícím si smlsnout na našem vtipem sršícím organismu, takže sice nebudeme nejvoňavější, ale zato zdraví a veselí!
O důvod víc pustit se do toho!
Receptů jsem na internetu našla povícero, mě zlákalo vyzkoušet
krémovou česnečku podle Dity P.
O téhle polévce by se dalo říct, že je dobře vypečená. Je vhodná pro všechny česnekožravce a milovníky plné chuti této voňavé zeleniny. Je trochu otřepané napsat, že kdyby ji jen koutkem oka zahlédl hrabě Dracula, zabouchl by za sebou s velkým rachotem víko své rakve a už nikdy by je nedklopil, nicméně určitě by tomu tak bylo. Pche, stroužek česneku... Pořádný česnekový věnec, dejte ho sem, já ho hodím do trouby a upeču s kapkou olivového oleje, přihodím k pečeným bramborách... Umíchám majonézu s česnekem a sýrem, jak se zpívá v jedné mojí oblíbené písničce...
Oukej, uhodli jste. Česnek je další moje láska, můj oblíbenec, dokážu ho zbaštit ve všech možných úpravách - a tak jsem velice pookřála, když jsem narazila na tuhle skvělou a vypečenou česnekajdu. Sem s ní!
Česnek je ale kromě výborné chuti také přírodní antibiotikum a zásobárna látek působích preventivně proti všelijakým neviditelným potvorám chystajícím si smlsnout na našem vtipem sršícím organismu, takže sice nebudeme nejvoňavější, ale zato zdraví a veselí!
O důvod víc pustit se do toho!
Receptů jsem na internetu našla povícero, mě zlákalo vyzkoušet
krémovou česnečku podle Dity P.
Žádné komentáře:
Okomentovat